Diversen stenen / kristallen

Stenen helpen bij bepaalde klachten en leveren wij inclusief een beschrijving.

Stenen , mineralen , kristallen.

 

Agaat geode € 10,00

Bergkristal € 4,50

Lapis Lazulie Duimsteen € 6,50

Drakenhanger

Rozenkwarts

€ 4,00
€ 4,00

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma's en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Fenix hanger

met kristal/steen

€ 4,00
€ 4,00

Kwarts is het meest voorkomende mineraal op aarde. 12% van de aardkorst bestaat uit kwarts. Kwarts kan in 2 groepen verdeeld worden afhankelijk van de grootte van de individuele kristallen:

  • 1. Macrokristallijne kwarts, waarin individuele kristallen onderscheiden kunnen worden met het blote oog. Enkele soorten die in deze groep vallen zijn: aardbeienkwarts (rozerood) , amethyst (paars) , bergkristal (helder), citrien (geel), lemon kwarts (geelgroen), rutielkwarts (helder met gouden naalden, rookkwarts (bruin) en rozenkwarts (roze) .
  • 2. Cryptokristallijne kwarts, waarin de kristallen een stuk kleiner zijn en alleen met een microscoop onderscheiden kunnen worden. Voorbeelden: agaat, chrysopraas en jaspis.
€ 4,00
€ 4,00

Opaliiet


Opaliet wordt ook wel Zeeopaal of Opaline genoemd en is een echte nieuwetijdssteen die goed resoneert bij gevoelige mensen en kinderen. Opaliet wordt gemaakt door Opaal te verhitten en is dus een kunstmatige steen maar daardoor niet minder effectief. Opaliet is een echte alles healer en bevordert het lichamelijk zelfgenezend vermogen. Het heeft een zuiverende werking en helpt bij infecties. Opaliet helpt je ontspannen, maakt je hoofd helder en geeft verlichting bij hoofdpijn.

Opaliet heeft een vrolijke energie en stabiliseert stemmingswisselingen. Opaliet nodigt uit tot zelfreflectie en doet dit met een zachte energie. Opaliet is een steen die je zelfvertrouwen bevordert zodat je meer in je kracht komt te staan en makkelijk om kunt gaan met nieuwe situaties. Opaliet is een heerlijke steen om te gebruiken tijdens meditaties. Het geeft een gevoel van geborgenheid, veiligheid en harmonie.